Leírás

Az összes DuBaStar termék váza karc-, és ütésálló műanyag bevonatú alumíniumból készül. A csavarok, csapok és a kötőelemek anyaga rozsdamentes acél, az ülőfelületek anyaga nagy terhelhetőségű környezetbarát műanyag. A család tagjait előreszerelt részegységekben szállítjuk, így helytakarékosan tárolhatók, és a végső összeillesztésük is egyszerű.
Higiéniai nyílással ellátott változat.

Különös hangsúlyt helyeztünk az egyszerű tisztításra, így az összes terméken lekerekítettünk minden illesztést, nem hagytunk egyetlen nehezen elérhető sarkot, zugot sem. A tisztítás érdekében az ülõfelület is leemelhető a vázról.  Helytakarékosan összecsukható. Négy fokozatban állítható ülésmagasság. Ülőfelülete 47 x 48 cm. Terhelhetősége 120 kg.
A DuBaStar termékek fõbb tulajdonságai:

 • Abszolút korrózióálló
 • Nagyon könnyű
 • Különösen stabil
 • Higienikus, tisztítható
 • Anatómiai kialakítású ülések
 • Letisztult formák
 • Beállítási lehetőségek az adottságokhoz történő illeszkedés céljából (székeknél 7 cm magasság, fürdőkád ülőkéknél 18 cm szélesség állítási lehetőség)
  Méretek, adatok
  Teljes szélesség 53 cm
  Teljes magasság 82-89 cm
  Beülő szélesség 40 cm
  Beülő mélység 40 cm
  Ülésmagasság a földtől 46-53 cm
  Terhelhetőség 120 kg
  Specifikáció
  Anyag alumínium és műanyag
  Közgyógy Nincs közgyógy
  Szín fehér
  Teljes mélység 55 cm
Szállítás & Garancia

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ

Termékeink a Magyar Posta futárszolgálatán keresztül kerülnek kiszállításra a Vevő által megadott címre. A szállítás várható időpontja a rendelés feldolgozásától számított 2-10 munkanap ez eltérhet a különböző termékek beszerzési ideje miatt,a vásárlót folyamatosan tájékoztatjuk a szállítás státuszáról. Amikor csomagodat elkészítettük és átadtuk a Magyar Posta Futárszolgálatának, a megadott emailcímre kapsz egy értesítést, benne a várható szállítási időponttal és SMS-ben is értesül, esetenként a futár telefonon is visszaigazol! A Magyar Posta a kézbesítést munkanapokon 8-16 óra között végzi.
A csomagok nyomon követhetőek a Magyar Posta Futárszolgálat értesítő üzenetében szereplő küldeményazonosító alapján: https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes
Az Magyar Posta a küldemény kézbesítését többször is megkísérelheti.

Garancia

Garancia, szavatosság

Szolgáltató betart minden, a Magyar Köztársaság jogszabályaiban előírt jótállási és garanciális kötelezettséget.

A megvásárolt terméket csak eredeti, sérülésmentes állapotban, a számla visszaküldése mellett cseréljük ki vagy vesszük vissza. Az átvételtől számított 14 munkanapon belül kérjük visszaküldeni részünkre a terméket, különben már nem áll módunkban kicserélni, visszavenni. Használt terméket nem áll módunkban kicserélni, visszavenni.

A postai úton visszajuttatott termékeket könyvelt küldeményként, (lehetőség szerint ajánlott, mindenképp elsőbbségi és LNK szolgáltatással kiegészítve) megfelelő külső burkolattal ellátva, a számlával együtt adja fel. Az Eladó semmilyen módon nem felel a Posta által elvesztett, vagy a szállítás közben bármilyen módon keletkezett károkért.

A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

Szavatossági igény benyújtására a Ptk. ide vonatkozó szabályai , valamint a 49/2003 (VII.30) GKM rendelet ‘a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről’ útmutatásai az irányadók.

A szavatossági igény benyújtása akkor jogos, ha a terméket az útmutatásoknak megfelelően kezelték és rendeltetésszerűen használták.