Leírás

Megbízható, kis helyigényű, kényelmes ülőpozíciót biztosító szerkezet, mely könnyen kezelhető, alacsony karbantartás igényű, szétszedhető, összehajtható, akkumulátoros működtetésű fürdőkádban használható emelő szerkezet.

Az emelés és süllyesztés a kézi vezérlő megfelelő irányú nyomógombjának lenyomásával történik. Az akkumulátorok lemerülésére a vezérlőn egy kis lámpa figyelmeztet hangjelzéssel együtt. Ilyenkor – a felhasználó biztonsága érdekében – már nem engedhető le a lift a kádba. Az akkumulátorok nedvességtől védett zárt házban helyezkednek el és egy mozdulattal kivehetők a távirányítóval együtt a töltéshez. Teljesen feltöltött akkumulátorral kb. 10-12 emelés végezhető. Az akkumulátorok feltöltése 10 órát vesz igénybe. A felesleges szennyeződés lerakódás elkerülése érdekében nem rendelkezik különálló huzattal, hanem az ülőfelület felszínét látták el bőrbarát csúszásmentes – nanotechnológiás szennylepergető – bevonattal és két oldalon található lehajló oldaltámasszal. A hosszú idejű gondozásmentes használatról a beépített Linak-motor és csavarorsó gondoskodik. Az emelőszerkezet vázáról levehető különálló ülés és háttámla egység. A kádba helyezés előtt leválasztott 2,5 kg-os keret helyzete a kádban egyszerűen beállítható, majd erre a keretre lehet a liftet egy mozdulattal ráilleszteni. A dönthető háttámla 12°-tól 40°-ig állítható, a lift alsó helyzetét elérve a háttámla elkezd dőlni, amely a kezelőgomb elengedésével a kívánt helyzetben megállítható, de kihasználva a teljes döntési lehetőséget igen kényelmes félig fekvő helyzet érhető el a kellemes fürdőzéshez. A 35 cm-es emelési tartomány minden hagyományos kádtípushoz alkalmassá teszi.

Ezt az eszközt akár otthonában is kipróbálhatja mivel az eszköz kölcsönözhető így ha elégedett a termékkel és megszeretné vásárolni a kölcsönzés díját beszámítjuk a vételárba.

 

A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
Szállítás & Garancia

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ

Termékeink a Magyar Posta futárszolgálatán keresztül kerülnek kiszállításra a Vevő által megadott címre. A szállítás várható időpontja a rendelés feldolgozásától számított 2-10 munkanap ez eltérhet a különböző termékek beszerzési ideje miatt,a vásárlót folyamatosan tájékoztatjuk a szállítás státuszáról. Amikor csomagodat elkészítettük és átadtuk a Magyar Posta Futárszolgálatának, a megadott emailcímre kapsz egy értesítést, benne a várható szállítási időponttal és SMS-ben is értesül, esetenként a futár telefonon is visszaigazol! A Magyar Posta a kézbesítést munkanapokon 8-16 óra között végzi.
A csomagok nyomon követhetőek a Magyar Posta Futárszolgálat értesítő üzenetében szereplő küldeményazonosító alapján: https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes
Az Magyar Posta a küldemény kézbesítését többször is megkísérelheti.

Garancia

Garancia, szavatosság

Szolgáltató betart minden, a Magyar Köztársaság jogszabályaiban előírt jótállási és garanciális kötelezettséget.

A megvásárolt terméket csak eredeti, sérülésmentes állapotban, a számla visszaküldése mellett cseréljük ki vagy vesszük vissza. Az átvételtől számított 14 munkanapon belül kérjük visszaküldeni részünkre a terméket, különben már nem áll módunkban kicserélni, visszavenni. Használt terméket nem áll módunkban kicserélni, visszavenni.

A postai úton visszajuttatott termékeket könyvelt küldeményként, (lehetőség szerint ajánlott, mindenképp elsőbbségi és LNK szolgáltatással kiegészítve) megfelelő külső burkolattal ellátva, a számlával együtt adja fel. Az Eladó semmilyen módon nem felel a Posta által elvesztett, vagy a szállítás közben bármilyen módon keletkezett károkért.

A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

Szavatossági igény benyújtására a Ptk. ide vonatkozó szabályai , valamint a 49/2003 (VII.30) GKM rendelet ‘a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről’ útmutatásai az irányadók.

A szavatossági igény benyújtása akkor jogos, ha a terméket az útmutatásoknak megfelelően kezelték és rendeltetésszerűen használták.

Tecnikai adatok
Méretek, adatok Beülő szélesség 37,5 Beülő mélység 50 Ülésmagasság a földtől 6,5 - 45,5 Háttámlamagasság 68 Terhelhetőség 140 Specifikáció Anyag műanyag, rozsdamentes acél Közgyógy Nincs közgyógy Szélesség kinyitva 71 Szín fehér