QMED 3D Térd ortézis

6.990 Ft AAM 0%

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,
Leírás

Használatával kiválóan megelőzhetőek a térdízület körüli izomhúzódások, ínsérülések. Kényelmes ízületvédelmével  javítja a propriocepciót, biztosítja a térdízület jobb stabilizációját és megelőzi az ödémákat. A térdkalács körüli szilikon gyűrű stabilizálja, védi és tehermentesíti a térdkalácsot. Jobb- és bal végtagon egyaránt használható univerzális termék.

A QMED 3D térdszorítója a több irányba rugalmas, egyedi kötés technikája révén tökéletesen követi a láb kontúrját mozgás közben. A rögzítőbe épített térdkalács gyűrűnek köszönhetően stabilizálja a térdkalács helyzetét. A megfelelő kompressziós szorítás segíti a végtag jó vérellátását, és az ödéma kialakulásának megelőzését.

Javallatok:

 • Enyhébb térd ízületi húzódások, sérülések esetén
 • A térdízület túlterheléses szindrómáinak megelőzése
 • A térdízületi fájdalommal járó sérüléseknél, vagy azok megelőzésére
 • Térdkalács ízületi gyulladások esetén
 • Az ízület védelme sportolás és más aktív mozgás során

  A megfelelő méretet a térdkalács közepének magasságában mért térdízület körkerület (cm) alapján válasszuk k:

  S M L XL
  33-36 cm 36-38 cm 38-41 cm 41-43 cm

   

   

   

  A megfelelő méretű ízületszorító kiválasztása jelentősen befolyásolja a termék működésének hatékonyságát.

  A modern, 3D szövési technológia előnye, hogy az szövet több irányban rugalmas, valamint tökéletesen idomul a végtag kontúrjához, ezzel teljes kényelmet biztosít. Ezen felül aktívan lélegző hő– és páraelvezető, így viselete kényelmes és a bőr nem fülled be alatta, továbbá a termékekhez felhasznált anyagok hipoallergének, így az emberi bőrrel való érintkezésük nem okoz irritációt. A QMED 3D termékek hsználata segít megelőzni az ismételt sérüléseket és az ízület megerőltetését sportolás vagy szakmai tevékenység közben, továbbá javítják az adott ízület stabilitását, enyhítik a fájdalmat, megelőzik az ödémákat. A különböző szövési minták az adott lágyszövetnek megfelelő, duzzadást megelőző kompressziós szintet  biztosítanak, így megelőzi az ízületet   körbevevő lágyrészképletek túlterhelését.

További információk
Méret

L, M, S, XL

Szállítás & Garancia

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ

Termékeink a Magyar Posta futárszolgálatán keresztül kerülnek kiszállításra a Vevő által megadott címre. A szállítás várható időpontja a rendelés feldolgozásától számított 2-10 munkanap ez eltérhet a különböző termékek beszerzési ideje miatt,a vásárlót folyamatosan tájékoztatjuk a szállítás státuszáról. Amikor csomagodat elkészítettük és átadtuk a Magyar Posta Futárszolgálatának, a megadott emailcímre kapsz egy értesítést, benne a várható szállítási időponttal és SMS-ben is értesül, esetenként a futár telefonon is visszaigazol! A Magyar Posta a kézbesítést munkanapokon 8-16 óra között végzi.
A csomagok nyomon követhetőek a Magyar Posta Futárszolgálat értesítő üzenetében szereplő küldeményazonosító alapján: https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes
Az Magyar Posta a küldemény kézbesítését többször is megkísérelheti.

Garancia

Garancia, szavatosság

Szolgáltató betart minden, a Magyar Köztársaság jogszabályaiban előírt jótállási és garanciális kötelezettséget.

A megvásárolt terméket csak eredeti, sérülésmentes állapotban, a számla visszaküldése mellett cseréljük ki vagy vesszük vissza. Az átvételtől számított 14 munkanapon belül kérjük visszaküldeni részünkre a terméket, különben már nem áll módunkban kicserélni, visszavenni. Használt terméket nem áll módunkban kicserélni, visszavenni.

A postai úton visszajuttatott termékeket könyvelt küldeményként, (lehetőség szerint ajánlott, mindenképp elsőbbségi és LNK szolgáltatással kiegészítve) megfelelő külső burkolattal ellátva, a számlával együtt adja fel. Az Eladó semmilyen módon nem felel a Posta által elvesztett, vagy a szállítás közben bármilyen módon keletkezett károkért.

A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

Szavatossági igény benyújtására a Ptk. ide vonatkozó szabályai , valamint a 49/2003 (VII.30) GKM rendelet ‘a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről’ útmutatásai az irányadók.

A szavatossági igény benyújtása akkor jogos, ha a terméket az útmutatásoknak megfelelően kezelték és rendeltetésszerűen használták.